HABERDE İNSAN Haber Girişi : 29 Ocak 2024 20:57

Aile faciasında ölenler Şanlıurfada defnedildi

Aile faciasında ölenler Şanlıurfada defnedildi
Gaziantepin Nizip ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi tarafından öldürülen Yüksel Çağlar ile kardeşleri Mehmet ve Ahmet Oymak, memleketleri Şanlıurfanın
Aile faciasında ölenler Şanlıurfada defnedildi Aile faciasında ölenler Şanlıurfada defnedildi

Gaziantepin Nizip ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi tarafından öldürülen Yüksel Çağlar ile kardeşleri Mehmet ve Ahmet Oymak, memleketleri Şanlıurfanın Bozova ilçesinde toprağa verildi.
Gaziantepin Nizip ilçesi Belkıs Mahallesinde iddiaya göre boşanma aşamasındaki eşinin evine giden Halil Çağlar, yaşanan tartışmanın ardından eşi Yüksel Çağlar, kayınbiraderleri Ahmet ve Mehmet Oymak ile 21 yaşındaki kızı Nimet Çağlar ve baldızı Adile Oymakı silahla vurdu. Yüksel Çağlar ile Ahmet ve Mehmet Oymak olay yerinde hayatını kaybederken, Nimet Çağlar ile Adile Oymak ise ağır yaralandı. Olayın ardından kaçan Halil Çağlar, polisten kaçamayacağını anlayınca Şanlıurfanın Birecik ilçesinde silahla kafasına ateş ederek intihar etti.

Cenazeler Şanlıurfada defnedildi
Halil Çağların öldürdüğü eşi ve iki kayınbiraderinin cenazeleri, Gaziantep Adli Tıp Kurumundaki otopsi işlemlerinin ardından memleketleri Şanlıurfaya getirildi. Akşam saatlerinde Bozova ilçesine bağlı kırsal Zivanlı Mahallesine getirilen cenazeler, gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenazeye ailenin yakınları ile kırsal mahalledeki vatandaşlar katıldı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.