SİYASET Haber Girişi : 25 Ocak 2024 22:29

Besni'de AK Parti belediye başkan adayı belli oluyor: 'Vatandaş Anketi' yapılacak

Besni'de AK Parti belediye başkan adayı belli oluyor: 'Vatandaş Anketi' yapılacak
ADIYAMAN (PHA) - AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 31 Mart yerel seçimlerinde aday gösterilecek ilçe başkan adaylarını açıklamasına günler kala, Adıyaman'ın Besni ilçesinde kimin belediye başkan adayı olacağına vatandaş karar verecek.

Adıyaman'ın Besni ilçesinde mevcut Belediye Başkanı Eyyüp Mehmet Emre ve aday adayı Reşit Alkan arasında 'Vatandaş Anketi' yapılacağı bilgisi alındı.

Temayül yoklamasından ve teşkilat içerisinde yapılan anketlerden birinci çıkan belediye başkanı Eyyüp Mehmet Emre'nin, Besni'de yeniden aday gösterileceğine kesin gözüyle bakılıyor. 'Vatandaş Anketi' ile bu kararın perçinlenmesi beklenirken, önceki yerel seçimde kendisine adaylık verilmediği için başka bir siyasi partiden aday olan Reşit Alkan'a AK Parti seçmeninin hala kızgın olduğu ifade ediliyor.

Besni'de AK Parti'nin başkan adayının kim olacağı sadece AK Parti seçmeni tarafından değil, muhalefet partileri tarafından da merakla beklenirken, yapılacak 'Vatandaş Anketi' ile birlikte son ve net kararın verileceği ve kamuoyuna Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacağı ifade ediliyor.

Kaynak : PHA

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.