ASAYİS Haber Girişi : 22 Şubat 2024 17:54

Elbistanda Korkutan Kaza: Otomobil Refüje Çıktı, Yaralılar Var!

Elbistanda Korkutan Kaza: Otomobil Refüje Çıktı, Yaralılar Var!
KAHRAMANMARAŞ (PHA) - Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde bugün yaşanan üzücü bir kaza, sürücü ve beraberindekileri yaraladı. İşte detaylar:

Elbistan'ın Karalbistan Mahallesi çevre yolu üzerinde meydana gelen kaza, sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobilin refüje çarpmasıyla gerçekleşti. Otomobilin refüje çarpma anı, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından panikle izlendi.

Kaza sonucunda araçta maddi hasar meydana gelirken, sürücü ve araçta bulunan diğer kişiler yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılarak hastaneye kaldırıldı. Kazanın neden meydana geldiği ve yaralıların durumuyla ilgili detaylı bilgi verilmedi.

Kaza sonrasında bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yetkililer, kaza ile ilgili detaylı bir inceleme başlatırken, olayın ardından trafikte oluşan yoğunluğun dağıtılması için önlemler aldılar.

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde meydana gelen bu kaza, sürücülerin dikkatli olması gerektiğini bir kez daha hatırlatırken, yaralıların en kısa sürede sağlıklarına kavuşmaları için tüm ekiplerin seferber olduğu bildirildi.

Kaynak : PHA

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.