ASAYİS Haber Girişi : 23 Şubat 2024 14:14

Evli çiftin silahlı kavgası ölümle bitti

Evli çiftin silahlı kavgası ölümle bitti
Şanlıurfanın Siverek ilçesinde bilinmeyen bir nedenle tartışan evli çiftin kavgasında ateşlenen silahtan çıkan kurşunların hedefi olan kadın ölürken koc

Şanlıurfanın Siverek ilçesinde bilinmeyen bir nedenle tartışan evli çiftin kavgasında ateşlenen silahtan çıkan kurşunların hedefi olan kadın ölürken koca ise ağır yaralandı.
Olay ilçenin Hamidiye Mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Rıdvan Bulunmaz (31) ve eşi Pınar Bulunmaz (28) arasında henüz belirlenmeyen bir nedenle tartışma çıktı, tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Rıdvan Bulunmaza ait silah ateş aldı, çıkan mermilerle karı-koca ağır yaralandı.
Durumu fark eden yakınları olay yerine polis ve sağlık ekiplerini çağırdı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Pınar Bulunmaz doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Ağır yaralı olan Rıdvan Bulunmaz ise Siverek Devlet Hastanesinde ilk müdahalesi sonrası Şanlıurfaya sevk edildi. Hayatını kaybeden Pınar Bulunmazın Siverek Devlet Hastanesinde sağlık görevlisi olarak çalıştığı öğrenildi.
Olayın detaylarıyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.