KÜLTÜR - SANAT Haber Girişi : 03 Şubat 2024 09:12

GASKİden yüksek su fiyatı iddialarına tepki

GASKİden yüksek su fiyatı iddialarına tepki
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ), sosyal medyada yayılan su fiyatlarına ilişkin açıklamaya yaparak Gaziantepteki ilişk

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ), sosyal medyada yayılan su fiyatlarına ilişkin açıklamaya yaparak Gaziantepteki ilişkin verilerin yanlış olduğunu vurguladı.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ), sosyal medyada su fiyatlarında en pahalı üçüncü şehir olarak Gaziantepin gösterilmesine ilişkin açıklama yaptı. GASKİ tarafından yapılan açıklamada, "Gaziantep su fiyatında 30 büyükşehir içerisinde 3. değil, 20. sıradadır"
Gaziantep su fiyatında 30 büyükşehir içerisinde 3. değil 20. sıradadır
GASKİden 30 büyükşehir su fiyatlarının kıyaslanmasına ilişkin tablo ile ilgili açıklamada, "Bazı yayın organlarında 30 büyükşehir su fiyatları açıklandı diye haber yayınlanmıştır. Bu haberde Gaziantep su fiyatı yanlış verilmiştir. Gaziantep 1 m3 mesken su fiyatı bu listede yazıldığı gibi 25,50 TL değil, 19,77 TLdir. Dolayısıyla haberde belirtildiği gibi Gaziantep su fiyatında 30 büyükşehir içerisinde 3. değil 20. sıradadır. Bu bilgilere GASKİ Kurumsal sayfasından da ulaşılabilir. Kamuoyuna önemle duyurulur" ifadelerine yer verildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.