ASAYİS Haber Girişi : 02 Şubat 2024 12:58

Husumetlisini defalarca bıçaklayarak öldürdü

Husumetlisini defalarca bıçaklayarak öldürdü
Malatyada husumetlisi tarafından defalarca bıçaklanan 38 yaşındaki şahıs hayatını kaybetti.Olay, 09.30 sıralarında Yeşilyurt İlçesine bağlı İnönü Mahall
Husumetlisini defalarca bıçaklayarak öldürdü

Malatyada husumetlisi tarafından defalarca bıçaklanan 38 yaşındaki şahıs hayatını kaybetti.
Olay, 09.30 sıralarında Yeşilyurt İlçesine bağlı İnönü Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, Şehit Güner Erdem Sokakta bulunan Hüseyin Irmaka ait iş yerine gelen husumetlisi O.K. ile Irmak arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonrası O.K. yanında getirdiği bıçakla Hüseyin Irmaka saldırarak göğüs bölgesinde defalarca bıçakladı. Aldığı bıçak darbeleri sonrasında şahıs kanlar içerisinde yere yığılırken, zanlı kaçarak bölgeden uzaklaştı.
İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan ve çok sayıda bıçak darbesine maruz kaldığı belirlenen şahıs kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Olay yerinde inceleme yapan ekipler bir adet kırık bıçak bulurken, kaçan zanlı olaydan yaklaşık 3,5 saat sonra yakalanarak gözaltına alındı.
Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.