ASAYİS Haber Girişi : 23 Şubat 2024 14:18

Önce otomobile sonra aydınlatma direğine çarpıp takla attı: 1 ölü, 1 yaralı

Önce otomobile sonra aydınlatma direğine çarpıp takla attı: 1 ölü, 1 yaralı
Kahramanmaraşta sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, önce önünde bulunan otomobile, daha sonra aydınlatma direğine çarparak takla at
Önce otomobile sonra aydınlatma direğine çarpıp takla attı: 1 ölü, 1 yaralı

Kahramanmaraşta sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, önce önünde bulunan otomobile, daha sonra aydınlatma direğine çarparak takla atıp, metrelerce sürüklendi. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
Kaza, merkez Onikişubat ilçesi Doğu Çevre Yolundaki Madalyalı Kavşak alt geçidinde meydana geldi. Mustafa Kaygusuz (33) idaresindeki 34 DGG 189 plakalı Mercedes marka otomobil, önce M.E.Y. idaresindeki 46 ACU 196 Hyundai marka otomobile daha sonra ise orta refüjdeki aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle takla atan otomobil, metrelerce sürüklendi.
Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, takla atan 34 DGG 189 plakalı otomobilin içerisinde bulunan Mustafa Kaygusuzun olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlerken, diğer otomobil sürücüsünün ise yaralandığı öğrenildi. Yaralı M.E.Y. tedavisi için hastaneye sevk edildi.
Kaza sesini duyup olay yerine gelen vatandaş Alihan Kantemur, "Biz kazayı görmedik sesi duyduk geldik yardım etmek için ama etrafında insanlar yardım için toplanmıştı. Yaralı içindeymiş, Allah şifa versin" dedi.
Polis, kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.