HABER-iNSAN Haber Girişi : 14 Ocak 2024 19:02

Şehidin sosyal medya paylaşımı ortaya çıktı: Sizleri seviyoruz, izleyin izleyin ağlayın

Şehidin sosyal medya paylaşımı ortaya çıktı: Sizleri seviyoruz, izleyin izleyin ağlayın
Irakın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit Harekatında PKKlı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Uzman Çavu

Irakın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit Harekatında PKKlı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Uzman Çavuş Ahmet Köroğlunun sosyal medyadaki son paylaşımı ortaya çıktı. Paylaşımda Sizleri çok seviyoruz, izleyin izleyin ağlayın ifadeleri yürekleri sızlattı.
Giresunun Görele ilçesinden olan Şerif Ali ve Fatma Köroğlu çiftinin tek erkek evlatları şehit Piyade Sözleşmeli Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlanırken, şehidin sosyal medya paylaşımı ortaya çıktı. Son görev yeri olan Kuzey Irakta çekildiği ileri sürülen videoda silah arkadaşları Sizleri çok seviyoruz, izleyin izleyin ağlayın diye mesaj verirken, "Bir mesajınız var mı?" sorusuna şehit Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu ise, Yok kardeşim, beş aydır buradayız" diye karşılık verdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.