ASAYİS Haber Girişi : 02 Şubat 2024 15:56

Sevgili dehşeti: Önce kız arkadaşının sonra kendi kafasına sıktı

Sevgili dehşeti: Önce kız arkadaşının sonra kendi kafasına sıktı
Diyarbakırın merkez Kayapınar ilçesinde önce kız arkadaşının, daha sonra kendi kafasına ateş eden erkek, hayatını kaybetti.Olay, öğlen saatlerinde Kayap
Sevgili dehşeti: Önce kız arkadaşının sonra kendi kafasına sıktı

Diyarbakırın merkez Kayapınar ilçesinde önce kız arkadaşının, daha sonra kendi kafasına ateş eden erkek, hayatını kaybetti.
Olay, öğlen saatlerinde Kayapınar ilçesi Diyarbakır Çevreyolu kırsal Karınca mezrasında meydana geldi. Çevreyolu üzerinde aracıyla ilerleyen bir vatandaş, yol tarifi için kenarda durdu. Vatandaşın iddiasına göre, Veysi Çiçekin (25) kız arkadaşı Dilan Kanak (25) ile tartıştığı görüldü. Bu sırada Çiçek, belinden çıkardığı tabanca ile önce kız arkadaşı Kanakın, sonra kendi kafasına ateş etti.
Yol tarifini sormak isterken olaya tanıklık eden vatandaş, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarla olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Veysi Çiçeki ilk müdahalesinin ardından kentteki özel bir hastaneye kaldırırken, kız arkadaşını ise Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.
Özel hastaneye kaldırılan Çiçek, burada tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kanakın ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.