EĞİTİM Haber Girişi : 09 Şubat 2024 10:43

Şırnak Üniversitesine üç yeni doçent atandı

Şırnak Üniversitesine üç yeni doçent atandı
Şırnak Üniversitesi, akademik kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.Doçentlik unvanını alan, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde Dr. Öğr. Üyesi Ramaz

Şırnak Üniversitesi, akademik kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.
Doçentlik unvanını alan, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde Dr. Öğr. Üyesi Ramazan Vedat Sönmez, Sağlık Bilimleri Fakültesinde Dr. Öğr. Üyesi İrfan Yıldırım ve Ziraat Fakültesinde Dr. Öğr. Üyesi Özgür Karakaşın doçentlik cübbeleri, Rektör Prof. Dr. Abdurrahim Alkış tarafından giydirildi.
Şırnak Üniversitesi Yönetim Kurulu Kararı ile Ziraat Fakültesi Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü Tarımsal Biyoteknoloji Anabilim Dalı Doçent kadrosuna Dr. Öğr. Üyesi Özgür Karakaş, Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmetler Bölümü Sosyal Hizmetler Anabilim Dalı Doçent kadrosuna Dr. Öğr. Üyesi İrfan Yıldırım, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Yönetim ve Organizasyon Anabilim Dalı Doçent kadrosuna ise Dr. Öğr. Üyesi Ramazan Vedat Sönmez atandı.
Rektör Alkış, doçentlik unvanı alan akademisyenleri tebrik ederek cübbelerini giydirdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.